Deprecated: Required parameter $elements follows optional parameter $post_id in /var/www/vhosts/kulmalacreative.com/httpdocs/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Classes/Asset_Builder.php on line 377

Deprecated: Funktiota Elementor\DB::is_built_with_elementor on kehotettu välttämään versiosta 3.2.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /var/www/vhosts/kulmalacreative.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379
Kulmala Creative - Uusimmat työmme löytyvät täältä

Tässä esimerkkejä viimaikaisista töistä.

_Case | Ledsafe Oy

Tämän projektin tarkoituksena oli tehdä selkeät ja sisällöltään helposti ymmärrettävät verkkosivut Ledsafe Oy:lle. Tavoitteena oli tuoda uusi yritys markkinoille ja sen tarjoamat palvelut tutuiksi potentiaalisille asiakkaille.

Ledsafe Oy on yritys, joka jälleenmyy kotimaisen LED Tailorin kehittämää siniseen LED-valoon perustuvaa teknologiaa, joka mahdollistaa kemikaalittomat ja turvalliset desinfiointiratkaisut kaiken kokoisille asiakkaille. 

 

_Case | Memar Oy

Memar Oy on sopimusvalmistukseen keskittynyt suomalainen metallialan yritys, joka valmistaa teräksestä takeita, komponentteja, kiinnitystarvikkeita ja erilaisia kunnossapito-osia. Valmistusmenetelmiä ovat taonta, koneistus ja kierteiden valssaus sekä lämpökäsittely. 

Virroille vuonna 1980 perustettu Memar Oy on vuosien aikana käynyt läpi monenlaisia muutoksia, yritysilme mukaan lukien. Lähdimme tässä vaiheessa uudistamaan ilmettä pienin askelin, koska ensisijaisesti yrityksen markkinointimateriaalit kaipasivat päivitystä.

Uuden ilmeen haluttiin ylpeästi kertovan tarinaa suomalaisen konepajateollisuuden ja toisaalta huipputekniikan yhdistämisestä, joka näkyy nyt toteutetuissa esitteessä ja PowerPoint-esityksessä. Materiaaleissa hyödynnettiin jo olemassa olevia kuvia ja videoita sekä logoa.

TULOSSA!

_Case Viini- ja olutravintolan brändi-ilme

Projektissa suunniteltiin ja toteutettiin yrityksen verkkosivujen lisäksi brändi-ilme uudelle viini- ja olutravintolalle. 

Sivut ja lopullinen ilme julkaistaan, kun ravintola avataan kesällä 2021.

TULOSSA!

_Case Pienpanimon brändi-ilme

Projekti aloitettiin muutaman etiketit suunnittelulla pienpanimon tuotteille. 

Lopullinen brändi-ilme julkaistaan ja tuotteet lanseerataan kevään 2021 aikana.